Ostimme ihkaoikean joulukuusen paikallisen palokunnan myyjäisistä. Tämä kuusi on "fraser fir" lajiaan, joita oli kahta muutakin tarjolla; douglasin kuusta sekä jotain joka tuntui olevan lehtikuusen tapainen. Tämä kuusi on ns. pöytäkuusi eli pienin mahdollinen tarjolla olleista, minusta se on kyllä aivan sopivan kokoinen lattialla pidettäväksi. Koristeita ei ole vielä tullut hankittua yhtään, joten koristelimme sen saamillamme joulukorteilla. Kiitoksia siis niistä kaikille!

1149627.jpg

Jouluvalojakaan meillä ei juuri ole varsinkaan verrattuna naapureihin. Mietityttää vaan kuinka paljon touhuun menee sähköä, kun meilläkin ilman ihmeempiä on kuukaudessa kulunut 699 kWh, joka kustantaa $0.1057/kWh. Lähinaapureiden viritykset ovat vielä paikallisen mittapuun mukaan kohtuu maltillisia eikä mitään hirvittäviä muodin mukaisia puhallettavia hökötyksiä ole.

1149628.jpg

1149629.jpg

1149630.jpg

1149631.jpg

Torstaina myös joulupukki kävi kääntymässä meidän perällä palokunnan johtamassa letkassa. Itse pukki istui avoauton kyydissä keskellä saattuetta, kun ei sillä raukalla ole lunta ja lentävät porotkin lienee huollossa. Tätä vonkunaa kuului koko illan ympäriinsä, aivan kuin olisi ollut isompikin palo jossain, kunnes sitten tämäkin selvisi. Parempi näin!





Tämän verran siis tänään ja hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!