Jottei tästä tule pelkkä "romublogi" niin kertoilen muustakin tässä.

Torstaina (17.01) satoi toisen kerran lunta maahan asti siten, että se myös pysyi siellä edes hetken. Koko illan TV-uutiset jauhoivat melkein pelkästään lumesta, siitä mitkä paikat ja koulut ovat suljettuja ym. kauheudesta. Lumen tulo täällä assosioituu enimmäkseen tieliikenneonnettomuuksiin ja kaikkeen muuhun ikävään ja hankaluuksiin. Vaikka itse ehkä selviäisikin pysymällä tiellä niin kaikki muut eivät siihen välttämättä pysty luistelemalla ojiin ja muiden päälle. Joulukuussa ensimmäisellä lumentulo kerralla oma töistä tulokin kesti melkein kaksi tuntia, sillä liikenne eteni moottoritielläkin kävelyvauhtia onnettomuuksien vuoksi. Tällä hetkellä aurinko paistaa, mutta muuten on kohtuu vilpoista.

1225297.jpg1225302.jpg
1225304.jpg

Tammikuun alkupuolella tehtiin pikavisiitti Washington DC:hen, jonne päästiin kätevästi metrolla. Auton sai kätevästi parkkiin suureen metroaseman parkkitaloon ja päivän lippukin oli edullinen. Laura halusi käydä Dupont Circlellä sijaitsevassa japanilaisia tavaroita myyvässä kaupassa. Tarjolla oli kaikenlaista Japanista, keittiötavaroita, paperitavaroita, leluja ym. kampetta. Teemaan sopivasti käytiinkin sitten syömässä sushia liki sijainneessa sushiravintolassa ja book-a-million kirjakaupassa.

1225261.jpg1225272.jpg
1225293.jpg 

Läheltä bongattiin myös skientologikirkon päämaja, joista ja erityisesti heidän suhteestaan erääseen näyttelijään onkin ollut juttua viime aikoina lehdissä.

1225281.jpg

Eilen, lauantaina, tehtiin toinen pikaretki Baltimoreen, jonne päästiin kätevimmin ajamalla autolla. Matkaa tuli noin 20 mailia ja puoli tuntia. Baltimore on siitä jännä paikka, että osa kaduista on siistejä ja osa sitten vähemmän siistejä. Kaikki siistit ja köyhempien siivottomammat ovat mukavasti sekaisin siten, että yksi katu saattaa olla parempi ja seuraava sitten törkyisempi joka sitten taas vaihtuu yllättäen siistimpään. Siivottommissa paikoissa voi tuntua epämukavalta, kun hämärämmän näköinen porukka tuijottaa jolloin auton ovet tulee napsautettua lukkoon liikennevaloissa seistessäkin.

1225306.jpg1225312.jpg
1225315.jpg

Käytiin katselemassa paikallista Washington monumenttia ja samassa paikassa sijainnutta ranskalaiskenraalin Lafayetten ratsastaja patsasta.

1225316.jpg1225320.jpg