Saimme tehtyä ja paistettua ensimmäiset leivät. Aika pieniä niistä tuli kun ei ole ymmärrystä paikallisista mittayksiköistä niin paljoa. Seuraavan kerran laitan samat määrät, mutta annostelen lapiolla. Taikinasta kuitenkin riitti hyvä juuri ja varmaan seuraavan kerran happamuus taas vain lisääntyy. Ihan sopivan happamia tuli ensimmäisistäkin. Naapuriin kiikutin toisen leivistä, saavatpahan ihmetellä siellä aivan uutta makumaailmaa..

1426288.jpg

1426289.jpg

Jos itse tehtynä tulee näinkin hyvää niin varmasti leivomme varmasti lisää ja kannamme loput vaikka tämän vuotisille Scanfest -juhlille myyntiin. Siellä kuulemma tämän sorttinen kama tekee kauppansa hyvin, voin siis valmistella pientä teollistatuotantoa ja sivubisnestä.

Veroilmoitusten jättöaikakin lähestyy. Virallinen päivämäärä on 15.4. eli parin viikon päässä ja yksi veroilmoitus ei riitä vaan meidänkin pitää täyttää kaksi, yksi liittovaltiolle ja toinen osavaltiolle. Kaupunki ei halua mitään, koska virallisesti Crofton nimistä kaupunkia ei ole olemassa eikä siten mitään kaupungin hallintoa tai palveluja. Crofton on siis villissä tilassa ja kaikki on läänin/countyn kontolla. Tänä vuonna onkin erikoisporkkana tarjolla, sillä George W Bush muistaa jokaista veroilmoituksen täyttäjää lahjallaan, joka on liittovaltion lahjashekki arvoltaan $300-$600/lärvi. Tuosta on esitetty toiveita hallinon puolesta, että rahat laitettaisiin heti kiertämään eikä säästeltäisi. Sen toiveen voin varmaan toteuttaa.